manchester united fodboldtrøjer et er ikke ofte

manchester united fodboldtrøjer et er ikke ofte, at John Stones kan hævde at have været nummer et mål, der tiltrak oppositionens opmærksomhed. Med lignende Harry Kane og Raheem Sterling på banen er det overraskende at høre, at Kroatien investerede deres træningstid i at finde måder at stoppe Stones. Det virkede en godbid i sidste ende, men da England kæmpede for at skabe mange klare chancer efter Trippiers mål.

Kroatien viste, at de var klogere over de to hold, og de sprang, så snart de fornemmede, at England blev nervøse. Når man læser Rakitics kommentarer, får man indse, at det virkelig var en taktisk fodboldtrøje med eget navn mesterklasse fra Kroatien. Fodbold er kommet hjem en anden gang.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*