juventus tøj til børn ilføjer, at nogle United-spillere

juventus tøj til børn ilføjer, at nogle United-spillere ser på ham som en langsigtet mulighed som manager. Dog mere niveau -hovedede spillere i klubben forventer, at Solskjaers regeringstid kun vil være midlertidig, fordi en mere erfaren vil overtage over sommeren.

« Konsensus i United-omklædningsrummet er klar – klubben trækker vejret igen, » tilføjer Craftons rapport. ”Nogle har allerede talt om Solskjaer som en langsigtet mulighed. » Mere niveauhøjede spillere forventer stadig, at den rystende enkelhed i Solskjaers regeringstid er kortvarig og forudser en mere erfaren udnævnelse som søndagens rival, Mauricio Pochettino. « Det ser ud til, at Uniteds nylige opsving i form har ikke helt fodboldtrøjer med tryk overbevist nogle spillere om, at Solskjær er manden til jobbet, men meget kan ske på fem måneder.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*