psg fodboldtrøjer Peter Odemwingie gjorde

psg fodboldtrøjer Peter Odemwingie gjorde sig til en fodboldkulthelt den 31. januar 2013. Den nigerianske angriberes præstationer på banen i Premier League var ikke alt for mindeværdige, men hans desperation efter at underskrive til Queens Park Rangers fra West Brom på deadline dagen var som noget ude af en komedie-skitse. Demwingie foretog den 125-mil lange rejse fra London til Midlands i håb om, at flytningen blev underskrevet, forseglet og leveret.

Der var dog et problem. QPR var nødt til at aflæsse Junior Hoilett i den modsatte retning, og da det uundgåeligt faldt igennem, fodboldtrøjer med navn blev Odemwingie efterladt veltet i sin bil uden for Loftus Road. Bare for at

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*