ronaldo juventus sæt børn dommer, Bamlak Tessema

ronaldo juventus sæt børn dommer, Bamlak Tessema, så shell chokeret ud. Ndiaye modtog lægehjælp på banen og blev til sidst strakt ud, inden han blev opereret på et hospital i Rabat, Marokko. En kluberklæring lyder: « Resultaterne er betryggende, og han vil forblive på Cheick Zaidi Universitetshospital, hvor han vil fortsætte sin helbredelse. « Ndiaye er ude i meget lang tid – Horoya nægtede at frigive oplysninger om hans helbredelsesperiode – men der har i det mindste været nogle gode nyheder.

Med sin kontrakt, der skal udløbe i år, har Horoya udvidet den med tre år af god tro for at « sikre hans umiddelbare fremtid ». Ndiaye er også blevet tilbudt en fremtidig rolle i den guineanske klub som en del af det tekniske personale. Hans uddannelse vil blive betalt i Europa. Bliv fodboldtrøjer til børn snart godt, Khadim.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*