chelsea fodboldtrøje Fluminenses Fred har

chelsea fodboldtrøje Fluminenses Fred har afsløret sin vilje til at overbevise den brasilianske chef Mano Menezes om, at der er plads til en målscorer i Seleção og tjene flere opkald i fremtiden.

Den angriberen scorede 19 mål i Brasileirão denne sæson, som fik ham til at ringe til morgendagens Superclássico das Americas-sammenstød mod Argentina.

I forkant af kampen fortalte Fred reportere: « Mit job er at score mål. Jeg kan godt lide det, når jeg kan spille pasninger, jeg kan godt lide at have det ansvar, men jeg vil overbevise Mano om, at der er billigt fodboldtøj plads i holdet til en målscorer og fit i det bedste jeg kan.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*